Wil jij 3 september meedoen aan de Strong Sister Run in Hellendoorn? Let dan op, wij mogen twee gratis kaartjes weggeven!

Zeg, hoe sterk ben je eigenlijk? Denk je het parcours van de Strong Sister Run aan te kunnen? Wilde je je wel opgeven en kwam het er niet van of twijfelde je en is de kans om kaartjes te winnen dat laatste zetje wat je nodig had?

Obstacle running is hot en wij snappen dat wel. Het is klimmen, klauteren, door de modder rollen. Het is teamwork, doorzettingsvermogen en een ontzettende kick als het lukt. Die kick gunnen we jou, we gunnen hem iedereen. Want als je jezelf overwint tijdens sport ben je voor de rest van je leven een beetje sterker. Je weet namelijk wat je kan.

Wil jij 3 september “Like a Vamp through the Swamp”? Deins je niet terug voor obstakels met namen als “Bingo Wings Workout” en “Mousetrap”? Doe dan het volgende:

  • Schrijf dan onderaan dit bericht met wie jij dit avontuur wilt aangaan en waarom we jou de kaartjes moeten geven.
  • Like de Facebookpost op onze pagina over dit bericht
  • Ga vast trainen, misschien win je wel

En mocht je nou denken dat al die obstakels onmogelijke hindernissen zijn? Dat is echt niet zo gek, onze Astrid had daar ook last van toen ze oog in oog stond met de Monkey Bars. Het hoeft geen excuus te zijn dus. Wil je toch een beetje voorbereid aan de start staan? Check dan de instructiefilmpjes bij de evenementen op de facebookpagina van Strong Sister Run.

Volgende week maken we de winnaar bekend!

Oh en niet onbelangrijk. In januari organiseren wij een heel gaaf, nu nog geheim weekend. Vol uitdagingen waar een beetje obstacle liefhebber wel van houdt. Houd de komende week onze site in de gaten, want we gaan er meer over vertellen en de inschrijving openen. Er mogen maar 10 mensen mee. Wil je zeker zijn dat je de info op tijd krijgt? Mail ons dan even o.v.v. BOOMSHAKALAK [email protected]

strongsisterrun_slider_homepagestrongsisterrun_teamfun

3 Comments
  1. Ik wil heel graag met m’n 8 jaar jongere zusje Tanja meedoen. We zijn een jaar geleden samen gaan trainen en lopen nu met gemak 10 km. Daarnaast hebben we ook de strongviking water edition meegedaan en zijn we sindsdien helemaal verslaafd aan obstacleruns. Het zou een mooie afscheidactiviteit zijn voordat ze 3 weken voor haar studie naar China gaat!

  2. Ik zou graag met Carola gaan, we hebben als een van de toch weinige vrouwen dit jaar de (eenmalige) 4x55km bij Nijmeegse vierdaagse succesvol uitgelopen. Als dat ons geen strong sisters maakt…

  3. Super leuk! Ik wil graag meedoen omdat ik eigenlijk in september weer zou starten met survivalruns, maar ben helaas geblesseerd geraakt. Een survivalrun lopen mag nog niet vanwege het vele touwklimmen, maar dit wel!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.