Sporten doen we allemaal, maar hoeveel natuurlijke beweging krijgen we eigenlijk door de dag heen? Rose bedacht de #novemberfit #wijbewegen winactie en massaal ontdekten we dat er nog wel wat winst te behalen was. We motiveerden elkaar met mooie verhalen, foto’s en tips om ons leven zo inefficiënt maar actief mogelijk te krijgen.

Onze stappentellers draaiden overuren. Lunchwandelingen werden een trend. Koffie halen deden we ineens niet meer voor een collega maar mét die collega. Zittend wachtend op een trein was een no go en extra stappen verdiende je makkelijk door een halte eerder uit de bus of metro te stappen. O ja, en die lekkere frisse neus kregen we er gratis bij.

Jullie zijn het misschien al vergeten maar die #novemberfit was ook gekoppeld aan een win-actie. Onder het motto #wijbewegen gaf Rose ons de opdracht om vooral ook onze omgeving te mobiliseren. De vrouw die hierin het beste is geslaagd? Ze neemt dagelijks 17 trappen voor een lekkere kop koffie (naar beneden), stapt in de lift naar boven eerder uit, motiveert haar collega’s ook mee te gaan de trap op/af, neemt haar hele gezin mee als ze een rondje gaat hardlopen, deed met haar schoonzus mee aan een mud run en is met collega’s structureel oefeningen gaan doen in de pauze.

Lisette van Kessel, heb je jezelf al herkend? Je bent een echte ambassadeur van #wijbewegen en daarom verdien jij de Polar A300, een cadeaubon van Futurumshop en een Stoere Vrouwen Sporten hoodie. Stuur je even een mailtje naar [email protected]? Dan zorgen wij ervoor dat de prijzen jouw kant op komen.

Wat hebben we trouwens van al jullie berichtjes genoten! Tineke die met de ballon zichzelf en haar kleindochter in beweging zette, oma’s/moeders die dansten met de (klein)kinderen, Amber die zo fanatiek aan de wandel ging dat haar hond ervan aan de pijnstillers moest, van de mooie foto’s van alle mooie plekjes waar jullie aan het wandelen gingen en vooral van het ontzettend elkaar motiveren door al deze updates. Laten we dat vasthouden met z’n allen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.