Ze zei ja!

Als er één echte sportieve liefdesfoto is, dan is het wel die ene van Trudy tijdens de Mudmasters. Ze word omringd door de meute en iedereen juicht en kijkt blij. Wij weten wat er op dat moment gebeurde, ze kreeg de vraag der vragen…

Trudy: “Mijn vriend, Johan en ik, zouden dit jaar samen met een andere vriend aan Mudmasters meedoen. Deze vriend was ziek en zei af helaas, dus gingen we met zijn tweetjes.
Ik heb er veel voor getraind. Ik deed aan krachttraining en heb veel kilometertjes gemaakt met het hardlopen. Johan doet dat gewoon ‘even’ zoals hij dat zo mooi zegt.

Toen het op de dag zelf tijd was en we ons mochten opstellen in het startvak, begon de muziek, zoals je altijd bij evenementen hebt. En de regels werden uitgelegd. Ik stond daar in het volle startvak tussen de opgetogen menigte. Ik keek wat om me heen en plots stopt de muziek. En ik hoor hoe de ‘presentator’ ene Johan naar voren roept. En dan ik zie ‘mijn’ Johan zonder aarzeling naar hem toelopen. Ik denk nog: ‘huh?!, dat is ook apart.’ Op het podiumpje werd er een kort interviewtje met hem gehouden. Vragen als of hij ervoor getraind had, etc. Vervolgens vroeg de presentator aan iedereen om door de knieën te gaan. Ik deed braaf mee. “Behalve jij, Trudy” zei hij. Toen voelde ik het toch wel aankomen. Johan kwam door de menigte naar mij toegelopen, ging ook op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk. Een volmondige ja, een traantje en een dikke pakkerd en een luid applaus waren het gevolg.

Daarna verder tot de orde van de dag. Iedereen ging weer staan en we telden af van 10 naar 0. Mudmasters startvak Hippos kon van start!

Ik ben letterlijk en figuurlijk het parcours overgevlogen! En samen trots en verloofd de finish over gegaan! Dit jaar doen wij natuurlijk weer mee met Mudmasters, al is het maar om de gedachte aan dit huwelijksaanzoek levend te houden!”

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.