SUPPORT ONZE SITE

Wist je dat jij Stoere Vrouwen Sporten kunt steunen zonder heel veel meer te doen dan je waarschijnlijk toch al doet? We werken samen met een paar bedrijven die er samen met onze lezeressen voor zorgen dat onze mooie site online is.

Vaak wordt ons gevraagd wat het verdienmodel van Stoere Vrouwen Sporten is. Mensen zien veel leuke artikelen en dagelijkse posts, maar geen advertenties of advertorials. Niet gek dat zij zich dan afvragen waar wij het van doen. Vooral als je hoort dat sommige beautybloggers er een riant salaris aan overhouden.

Advertenties en Advertorials, de meeste bloggers gebruiken deze twee methoden om geld te verdienen wel. Wij niet, of tenminste niet zomaar. Om een aantal redenen. Allereerst zijn sites met veel advertenties irritant, ze laden langzaam, knipperen in je beeld en worden toch bij de meeste computers geblocked. Voor advertorials hebben we daarom een speciaal beleid. Dat is eigenlijk heel simpel, we doen het alleen als we het merk leuk vinden. We willen namelijk niet betaald worden om iets te zeggen of schrijven over een product als we daar niet achter staan. Daarvoor vinden we onze lezeressen te belangrijk. Als wij je een product aanraden is dat omdat wij het oprecht tof vinden en hopen dat jij het ook ontdekt.

Dus hoe doen wij dat dan? Hoe verdienen we geld en is dat eigenlijk wel genoeg om zo’n site draaiende te houden? Allereerst met de clinics van Rose, die zorgen ervoor dat ze niet fulltime als freelancer artikelen hoeft te schrijven voor bladen, maar kan werken aan Stoere Vrouwen Sporten. Die hardloopclinics zijn haar boterham. Ze geeft ze in het hele land en als je zelf tien lopers regelt, komt ze naar je toe.
Een tweede manier is onze shop. Die hebben we gevuld met spullen die wij tof vinden, zoals de highwaist La Rocha hardloop-, surf- en yogaleggings, onze eigen hardloopkleding met toffe quotes of je eigen naam, binnenkort de door Rose ontworpen fietskleding en natuurlijk de mooiste sportsieraden. Voor de shop blijven we druk bezig meer producten te vinden.

De derde manier is door met partners samen te werken. Bijvoorbeeld met Futurumshop, Wiggle of Decathlon, maar bijvoorbeeld ook bij Bol.com en CoolBlue. Als je via een link op onze site bij hun online shop terecht komt en iets koopt, krijgen wij een paar procent van je aankoopbedrag. Zodoende heb jij het artikel wat je toch al wilde kopen en steun je ons ook. Van dat geld betalen wij de hosting en het onderhoud van de site en treinkaartjes voor interviews en dat soort dingen.

We vertellen jou dit om meerdere redenen, allereerst omdat we er eerlijk over willen zijn. We willen geen geld verdienen aan mensen zonder dat ze dat weten. Ten tweede omdat we je willen laten weten dat je ons echt steunt en dat we jou en onze partners dankbaar zijn voor deze regeling. Het zorgt er echt voor dat onze mooie sportieve boodschap online gedeeld kan worden. Jij zorgt er voor dat wij bestaan. Dankjewel!

Hieronder de bedrijven waar we mee werken, als je op de plaatjes klikt kom je vanzelf op hun site.

 

Futurumshop is vanaf dag 1 partner van Stoere Vrouwen Sporten. samen met hen organiseren we regelmatig leuke acties en productreviews. Futurumshop is een grote online winkel voor sporters. Vooral fietsen en hardlopen. Maar ook outdoor en steeds meer zwemmen, voor als je een triathlon wilt doen.

 

Wiggle is al jaren de fietsshop voor fietsers around the globe. Als je iets zoekt kun je het bij Wiggle vinden. Maar niet alleen fietsspullen, ook running, zwemmen en triatlon. Wij zijn fan van de fietspakjes van het eigen merk van Wiggle
Decathlon het bedrijf waar we om een echte Stoere Vrouwen Sporten redenen dol op zijn. Sportkleding en sportspullen zijn heel betaalbaar bij ze én ze verkopen kleding in grotere maten. Perfect voor als je net begint met sport. Decathlon verkoopt kleding en gear voor heel veel sporten. Eigen merk en sommige A-merken. Zwemmen, Yoga, Suppen, Hardlopen, Fietsen, Fitness, Paardrijden en meer.

 

Bol.com is bekend van de boeken, maar via Bol kun je ook aan je sportspullen komen. Schoenen en kleding,  sporthorloges, maar ook yogamatjes en gewichten. Wist je bijvoorbeeld dat je er de kleding van Under Armour kunt kopen?

 

CoolBlue – sporthorloges, activitytrackers, action cams, hartslagmeters, maar ook loopbanden, roeimachines en fitness gewichten, CoolBlue heeft het allemaal. En als je nog een nieuwe wasmachine nodig hebt voor je stinkende sportkleding, ben je bij hen ook aan het juiste adres.

Meer samenwerkingen

En er zijn meer webshops die met ons samenwerken en waar je terecht kunt voor de leukste sportkleding, -accessoires en -spullen, maar bijvoorbeeld ook voor je beauty- en verzorgingsproducten.

  • All4Running– heeft naast twee fysieke winkels ook een gave webshop. Mooie hippe hardloopkleding en de nieuwste schoenen. Wij kennen dit bedrijf sinds we een clinic gaven in Noord Holland, we kwamen in de winkel en genoten van het brede aanbod en de mooie merken.
  • Sportbay – fitness, kamperen, sportvoeding, yogamatten, thermokleding, ze hebben het allemaal. Wij kochten er de fitness hoelahoep die we een keer probeerden en kwamen er achter dat je bij Sportbay echt veel toffe dingen kan kopen.

Maar bijvoorbeeld ook met Holland & Barrett (de Tuinen), The Body Shop, Duursport.nl en de Duursport.nl.