Ik ben helemaal verliefd op deze smoothie, hoe ie eruit ziet en zeker hoe het smaakt!
Een van mijn lekkerste ooit! Wat een plaatje is het.

In deze smoothie gebruik ik rauwe cacao (veel oxidanten) en biologisch gerstegras. Gerstegras heeft een bloed en lichaamsreinigende werking en bevordert in het bijzonder de reiniging van de lever, lymfe, nieren en de spijsverteringsorganen. Daarnaast zorgt het voor een betere vertering van het voedsel, een betere opname van voedingsstoffen en activeert het de afvoer van afvalproducten.

Biologisch gerstegras bevat een hoge dosering chlorofyl. Chlorella bevat de hoogste dosis chlorofyl van alle planten op aarde,  ofwel bladgroen. Het helpt ook bij de bouw van nieuwe cellen.

De ingrediënten (2 grote glazen):

2 bananen
2 dl bevroren frambozen
400 ml (1 blikje) kokosmelk
1 el rauwe cacao

Blend totdat je een romige consistentie hebt. Top af met frambozen en gerstegras of tarwegras (net zo’n gezond groen poedertje).

Zo! Dat is ‘m! Geniet er maar van, dat doe ik ook!

X Joyce

Joyce deelt haar recepten op Instagram en Facebook. En zo nu en dan deelt ze wat met ons, die recepten vind je hier. Ben je zelf een keukenprinses en maak je heerlijk en gezond voedsel vertel het ons dan, wellicht kan je een bijdrage aan de site leveren.
Wil je meer weten over gezond eten of heb je een vraag over je eigen voeding, kijk dan even naar de berichten van onze voedingsspecialist Maira Vermeulen

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt bijvoorbeeld voor het linkje naar Holland & Barrett voor de gerstegras.  Maar bijvoorbeeld ook voofonQCoolBlue., Dille & KamilleFuturumshop en Decathon. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.
Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.