De mooiste fietsschoenen van de wereld

Een paar weken geleden kreeg ik nieuwe fietsenschoenen. Ik was superblij, want het zijn hele mooie schoenen van Pearl Izumi. Wit, met mooie, bijna Bianchi-groene, accenten. Schoenen waar je jaloers op wordt als je ze ziet.

De gepersonaliseerde fietsschoenen van Mark Cavendish

Toen zag ik de gepersonaliseerde fietsschoenen van Mark Cavendish. Op de ene schoen de naam en handafdruk van z’n zoontje, en op de ander die van z’n dochter.

Daar waar ik het tegenwoordig al heel normaal vind dat je de meest fleurige, kleurige en stylische fietskleding en -sokken hebt, had ik daar bij schoenen eigenlijk nog nooit over nagedacht. Tot nu dus. En al bladerend op Instagram en Pinterest viel ik van de ene blije verwondering in de andere.

De mooiste fietsschoenen

Dus zet een beker thee, pak er iets lekkers bij, nestel je op de bank en neem de tijd om door deze fantastische verzameling van mooie fietsschoenen te bladeren.

P.s. heb je hierna nog niet genoeg van al die gepersonaliseerde fietsschoenen? Volg dan de volgende pagina’s/accounts:

 

Ben je nog niet zo zeker op de fiets met klikpedalen, lees dan ook waarom fietsen met klikpedalen best meevalt. En bij mooie fietsschoenen horen natuurlijk ook mooie sokken. Neem daarvoor eens een kijkje in onze Stoere Vrouwen Sporten webshop.

Fietssokken fluorroze – Champion System

Astrid Geerts

"Ik sport om mijn hoofd leeg te maken, maar toch ook echt wel om de uitdaging. Ik vind het gezellig en geniet van het buiten zijn. Mij zul je niet zo snel in een sportschool zien. Liever zit ik op mijn mountainbike onder het dak van bladeren in het bos." Astrid | Nerd | Wiskundige | Mountainbiker | Fietsvrouw |Waaghals

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.