De vakantie is bijna afgelopen in sommige delen van het land gaan kinderen weer naar school. Onze Stoere Vrouwen sloten hun zomer af met een triathlon. Gisteren in Beesd. Of zelfs helemaal niets. Speciaal voor hen deelt Kirsten deze week een yogafilmpje wat lekker is na een zware sportprestatie: een ode aan de stoere triathlonvrouwen van gisteren.

Ik weet niet waar het idee vandaan komt dat vakantie lekker niets doen met een boekie is, want sportvrouwen zitten zelfs op een vrije dag niet zomaar stil. Vakantie voor ons is lekker sporten, een trainingsrondje in een ver land of dat ene leuke evenement.

Als ik alle foto’s en berichtjes op facebook mag geloven, was het gisteren een hele bijzondere dag in Beesd. Oké, het weer was niet denderend maar alle stoere triathlon straalden stuk voor stuk enorm veel energie uit. Wat een feestje zeg! Ik ben echt reuze benieuwd hoe ‘the day after’ is… Euforisch en nagenietend van een onvergetelijke ervaring waarschijnlijk. Maar misschien ook wel een beetje spierpijn en vermoeidheid in het lijf. Speciaal voor jullie, stoere triathlonvrouwen, vandaag een eenvoudige yogales om in een kwartier tijd weer wat energie in je afgepeigerd lijf te pompen.

En voor alle andere stoere sportvrouwen die niet in Beesd waren… jullie mogen ‘m ook gewoon doen hoor 😉

Liefs,
Kirsten

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.